Ubytování

Zájemcům zajistíme ubytování na noci v průběhu akce, tedy 17. až 22. 6. 2018, resp. případně ještě navíc noc před akcí (z 16. 6. na 17. 6.).

Letos jsou dvě možnosti, které si můžete pro ubytování vybrat. Níže uvádíme dvě co možná nejkompletnější srovnání. Díky FJFI a JČMF máte snížený poplatek za ubytování a hradíte pouze jeho menší část.

Co? Větrník (UK) Strahov, blok 12 (ČVUT)
Adresa Na Větrníku 1932, Praha 6 Chaloupeckého 1919, Praha 6
Začátek ubytování U obou je možné ubytovat se po jistém (níže uvedeném) čase libovolně pozdě. Preferovali bychom, kdybyste se na ubytování přesunuli po konci odpoledního programu, přičemž část by se po cestě zastavila např. na nákup jídla k snídani/svačině, protože když přijdete najednou, vytvoříte dlouhou frontu (viz kapacita ubytování).
Nejdříve v 13:00. Nejdříve v 14:00.
Pokoje Dvoulůžkové, toalety a sprchy na patře.
Možnost dokoupit snídaně Není (resp. musela by se objednat v relativně vysokém počtu a ne úplně levná, takže ji nerealizujeme). Můžete si přiobjednat ve formuláři přihlášky (425 Kč za celou dobu).
Poskytnou ručník? Ano. Pouze menší, na ruce.
Toaletní papír? Má být k dizpozici na toaletách. Pokud by došel, musíte se ozvat (např. na vrátnici).
Kuchyňka, lednička apod.? Není k dispozici. Kuchyňka na patře, ale pouze s vařičem a mikrovlnnou troubou. Není k dispozici ani nádobí, ani rychlovarná konvice, ani lednička.
Wi-Fi? Informace v PDF. Má být k dispozici.
Kapacita 60 osob. 50 osob.
Cena 500 Kč/týden. 300 Kč/týden, pokud máš ISIC. 900 Kč/týden, pokud nemáš (možná se ti ho vyplatí pořídit).

Pokud by vás zajímaly další informace, napište nám ideálně předem e-mail a pokusíme se to zjistit. V případě, že by byl vyšší zájem o ubytování, než je jeho maximální celková kapacita, mají přednost ti, co se přihlásili dříve. Stejně tak pokud bude více zájemců o jedno ubytování, pak si vyhrazujeme právo někomu ubytování změnit na druhé místo.

Varování: Jde o ubytování na kolejích (alias intrák, po slovensky študentské domovy), takže nejde o vysokou kvalitu a hodně soukromí. Jde o ubytování hostelového typu, kde ve školním roce podobně (a prakticky bezproblémově) žijí studenti a studentky ČVUT a UK.

Plánujeme možnost zajistit vám ubytování i noc před akcí za další příplatek 200 Kč, abyste mohli přijet den předem a před akcí si odpočinout. Časy začátku ubytování jsou stejné i o den dříve.

První a poslední den akce bude na fakultě (budova Břehová, kde se koná program) k dispozici hlídaná šatna, určená především pro mimopražské k uložení zavazadel před a po ubytování. Kdo jí využije, nebude s sebou celý den muset nosit kufry.

Ukázka projektu

Zaujala tě akce?

Podívej se na aktuální ročník!


Ukázka z miniprojektu u tokamaku

Vědecká témata

Jaké byly miniprojekty ve 20. ročníku?