Letošní aktuality

  • 8. 6. 2021: Týden vědy letos nebude. Jak jsme předeslali, nedovedeme si představit, že bychom vás lákali z lavic středních škol na nějakou (nešťastnou) distanční verzi zpět k počítačům. Nemáme z toho žádnou radost. Držme si pěsti, ať to vyjde příští rok. S lítostí, Vojtěch Svoboda, hlavní organizátor.
  • 10. 5. 2021: V tuto chvíli je již jisté, že kontaktně to bohužel nemůžeme zorganizovat. Čekáme na vyjádření vlády k výuce na středních školách. Pokud by zůstala do konce školního roku distanční výuka, pokusili bychom se asi o nějakou on-line nouzovou zmenšenou formu Týdne vědy (ne, není to ono). Pokud by se studenti středních škol vrátili do lavic na prezenční výuku tak si nedovedeme představit, že bychom vás lákali zpět k počítačům. Nemáme z toho žádnou radost. Na začátku června se finálně rozhodneme.
  • 2. 3. 2021: Osud Týdne vědy 2021 je stále nejistý, ale vynasnažíme se, aby mohl proběhnout ne-li osobně, pak vzdáleně. Stále evidujeme předběžné přihlášky; jestli dojde k novému vývoji, dáme vám vědět.
  • 11. 5. 2020: Týden vědy 2020 je bohužel zrušen. Vzhledem ke karanténním opatřením není možné uspořádat akci pro 180 žáků a distanční forma bere z Týdne vědy příliš mnoho z toho, co ho dělá Týdnem vědy. Uvidíme se v roce 2021!
  • 22. 4. 2020: Kvůli koronavirové epidemii je zřejmé, že ročník 2020 se nebude konat ve stejném formátu jako obvykle. Diskutujeme o možnosti vzdálené účasti.
Ukázka projektu

Zaujala tě akce?

Uvažuješ-li o účasti, vyplň nám e-mail do formuláře a napíšeme ti, až spustíme přihlašování.


Archivní přednáška

Archiv

Naleznete v něm informace o proběhlých ročnících včetně sborníků ke stažení.